Prijslijst

Keratine behandeling

Prijs

Keratine behandeling tot onder de oren (incl. thuisproducten)

keratinebehandeling goldwell

€ 225

Keratine behandeling tot aan de schouders (incl. thuisproducten)

keratinebehandeling goldwell

€ 240

Keratine behandeling tot onder de schouders (incl. thuisproducten)

keratinebehandeling goldwell

€ 255

Stijlen

Prijs

Brushing kort haar

€ 26

Brushing lang haar

€ 32

Opsteekkapsel/bruidskapsel vanaf (zonder brushing)

U kan uw haren thuis wassen de dag ervoor en wij zorgen voor de waves of styling. Wilt u dat ik ze brush dan vragen we u om deze bij te boeken zodat we extra tijd voorzien.

€ 46

Snit

Prijs

Damessnit + Brushing kort

€ 55

Damessnit + brushing Lang haar

€ 59

Kinderen 0-5 jaar

€ 19

Jongens 5-16 jaar

€ 24

Meisjes 5-12 jaar

€ 30

Meisjes 12- 16 jaar

€ 40

Herensnit

€ 27

Snit en bruching zitten niet bij in deze prijzen, pakketprijzen staan bij maak hier je afspraak. Elke kleur wordt vooraf uitgebreid besproken. Bij grote kleurveranderingen is het aangeraden om voorafgaand even langs te komen voor een gesprek, aansluitend kan dan een afspraak ingepland worden. Let op: Alle tarieven moeten worden beschouwd als indicatief en kunnen worden gewijzigd op basis van het type, de duur en de complexiteit van de dienst die u ter plaatse wordt aangeboden.

Prijs

Kleuring *één volledig kleur vanaf

Bij elke kleurbehandeling zit een verzorging in begrepen. Voor een extra treatment kan u er bondpro verzorging bij boeken.

€ 49

Lokken in de kleur boven het oor

Geeft schakeringen in de kleuring kan in lokken effect, of als je het softer wilt in een transparante techniek.

€ 21

Balayage- Highlights heel het hoofd vanaf

Er zit een verzorging bij in begrepen, bondpro kunt u extra bij boeken wordt aangeraden voor beschadiging tegen te gaan bij verhelderen van de haren.

€ 75

Balayage-Highlights met Toner vanaf

Een toner dient om de gewenste kleurtint te bekomen na een balayage of painting techniek. Geeft een mooier resultaat. Er zit een verzorging bij inbegrepen, bondpro kunt u ook extra bij boeken voor beschadiging tegen te gaan bij het verhelderen van de kleur.

€ 98

Ombre/Foilyage/Painting/Rootblend met Toner vanaf

Je wilt diepte aan de uitgroei behouden en de lengtes en punten lichter, om meer contrast te creëren.Je bent op zoek naar schakeringen, dimensie, … Je wil graag een balayage maar je wil niet om de 6 à 8 weken bij d e kapper zitten. Ombre/foilyage waar je zo'n 5 à 8 maanden plezier van hebt. Een toner wordt toegevoegd om de gewenste kleurtint te bekomen. Bondpro gaat beschadiging tegen gaan bij het verhelderen van de kleur , deze kunt u extra bij boeken.

€ 121

Face Framing

Deze techniek gaat je gezicht laten spreken! Let op: bij deze dienst worden er enkel lokken geplaatst rond het gelaat, niet over heel het hoofd! Er wordt ook een toner overgeplaatst om terug glanzend haar te creëren. Ideaal om je balayage op te frissen tussen afspraken!

€ 49

Luxe ELUMEN toner supplement

Deze unieke toner van Elumen gaat meer glans en en een langere houdbaarheid garanderen. Geeft ook een herstellende werking. Boek deze achteraan je andere behandeling. Supplement van 10 euro

€ 10

Bond-Pro -extra toevoeging bij de kleuring

Deze verzorging wordt toegevoegd aan een kleuring, balayage of ombre techniek als herstellende verzorging. Bondpro dringt diep door in de haarvezels waardoor de haarverbindingen en haarvezels worden versterkt.

€ 8

Make-Over

Wil je een totale kleurverandering of kleurcorrectie? Dan raad ik je aan om een gratis advies gesprek online te boeken zodat we dit kunnen bespreken en een richtprijs kunnen geven.

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

Prijslijst

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x